/ Kulgevär / Nya Kulgevär / Blaser R8 Ultimate silence läder
  • Blaser R8 Ultimate silence läder

Blaser R8 Ultimate silence läder

Blaser R8 Ultimate Silence läder

Är du ute efter ett modernt jaktvapen med bästa tänkbara prestanda från en av världens främsta vapentillverkare? Då har du kommit rätt! I denna kategori finns Blasers välkända rakrepeterstudsare, hagelbockar, enkelskottare och kombigevär tillsammans med ett stort utbud av alla de tillbehör som du kan tänkas behöva. 

Blaser är ett Tyskt företag som tillverkat vapen sedan slutet av 1950-talet. Utvecklingen av vapnen har skett med ett aktivt samarbete med jägare och ingenjörer för att alltid ligga i framkant vad gäller tekniska lösningar och materialval. Resultatet är mångsidiga och välgjorda jakt och sportvapen samt tillbehör tillverkade för att hålla i generationer. 

Oavsett om du är en nyexaminerad eller rutinerad jägare som söker ett vapen utöver det vanliga vilket du även kan konfigurera efter just dina önskemål kommer du inte bli besviken. Under fliken Bygg din egen Blaser  hittar du hur du gör för att sätta ihop precis det vapnet du vill ha. OBS! Prisbilden är endast en fingervisning och styrs utifrån valutakursen.

Hos oss hittar du ett brett utbud av Blasers välkända vapentillbehör och optik. 

OBS! Ibland kan det vara beställningsvara.

Intresseanmälan