/ Hagelvapen / Beretta A400 Xplor Unico
  • Beretta A400 Xplor Unico

Beretta A400 Xplor Unico

A400 LITE
Instegsmodellen i Berettas A400-familj, en gasomladdad halvautomat med Kick Off plus kolv som gör det möjligt att ligga kvar i anlägget utan att kolven rör sig bakåt mot kinden. Vikt 3 kg. Finns även i vänsterutförande.

A400 ULTRALITE
Inte bara lätt utan ultra-lätt. Speciellt utvalt trä, kolfberspång och pistolgreppsplatta i kolfber gör att man spara så mycket i vikt man kan. Tack vare BLINK- mladdningssystemet är inte rekylen något problem trots att vapnet endast väger 2,7 kg.

A400 XTREME UNICO SYNTHETIC
A400 familjens värsting. Den första A400-varianten med syntetisk kolv tillverkad för den extrema jägaren som inte kompromissar på något. Det mest iögonfallande på detta vapen är det helintegrerade rekyldämpningssystemet Kick Off Mega inbyggt i kolven vilket gör att du håller kvar ett perfekt anlägg genom hela rekylsekvensen. Vikt 3,4 kg

A400 XTREME UNICO CAMO
A400 Extreme Unico med den allra senaste varianten av Optifade camouflage speciellt anpassad för att lura fågelögon. Istället för försöka se ut som en vassrugge bryter detta mönster upp konturerna av den mänskliga kroppen. Som övriga A400 Extreme Unico-modeller skyddas denna av Aqua Tech - det extra korrosions-skydd som gör modellen perfekt för de allra tuffaste utmaningarna i kustbandet. Finns även i vänsterutförande.

1301 COMP
Ursprungligen anpassad för de allt mer populära dynamiska tävlingsgrenarna. Slutstyckshandtag och ”låsningsknapp” är extra stora för att kunna hanteras så snabbt som möjligt. Även laddport och utkastarport är överdimensionerade för absolut högsta driftsäkerhet och enkel hantering. Kolven är anpassningsbar i längd med brickor för att få ett perfekt anlägg. Standardutförande i Sverige är med magasinskapacitet på 2 skott, en version med 9-skottsmagasin finns för specialbeställning.

Intresseanmälan