/ Kulgevär / Browning Bar HC Vänster
  • Browning Bar HC Vänster

Browning Bar HC Vänster

Märke: Browning
Modell: Bar HC Vänster
Kaliber: 308win, 30-06, 9,3x62
Piplängd: 53cm

BROWNING MK3

En av marknadens i särklass bästa halvautomater med uppspänningstangent på kolvhalsen och smäckert utseende. Vår modell levereras utan öppna riktmedel och med 53cm pipa och justerbar kolvkam. Detta paket med en Kite K4 1-4x24i monterad i Scandium stålringar vänder sig till dig som värdesätter ett snabbt andra skott vid drevjakt, men även till dig som hundförare.

Säljes även i paket som innehåller enligt nedan.

SCANDIUM MOUNT M 30

Ingenting är starkare än dess svagaste länk! Scandium Mount är ett pålitligt och robust montage i stål och därför vårt självklara val.
Ringarna är tillverkade i solitt stål med rekylklack. Montaget finns även som snabbmontage vilket innebär att du enkelt skiftar mellan olika kikarsikten utan verktyg.

A-TEC H2
Ljuddämpning i toppklass med andra generationens modulsystem. A-TEC H2 har en smart konstruktion där du enkelt styr kaliber, längd och prestanda efter behov. Dämparen levereras med två moduler som reducerar ljudet ca 27-28 dB och endast bygger 109mm framför pipan. Dämparen finns även i utförande med snabbfästet A-Lock Mini (pristillägg)

Intresseanmälan